top of page

"Nytt år- nye muligheter!"


For å gjøre en langt historie kort:

(Som om jeg klarer det, haha- men lover jeg skal prøve.) ;)

En dag i 2014 ble en liten spire sådd av to venninner- Ellinor Topland og Laila Bacher Byberg fra Ansiktsmaler.no.

Spiren ble vannet (til tider dynket og gjødslet i hjel), stelt, vannet litt til, gjødslet og testet ut under Ansiktsmaler.no.

Den ble næret og fikk vokse, og når ett år var gått - 1 September 2015 skjedde det altså.

Eventyrlig Dekor AS var ett faktum.

Eventyrlig dekor AS.

Intet mer- intet mindre.

En drøm var gått i oppfyllelse, og veien var både humpete og lang, men kan tro den har vært fyllt med mye kjekt også. Det er rart hva litt godt fottøy, godt selskap og noe fristende i sekken kan gjøre. ;) Og vi vandrer fortsatt! Tross harde tider så er vi her enda.

Rogaland har hatt ett fryktelig vanskelig år for bedrifter, og det skal ikke skyves under en stol at det har påvirket oss alle. Både store og små- bedrifter og privat.

I år har det derfor blitt noen endringer også i vårt firma.

Ellinor blir nå eneste eier for firmaet, men Eventyrlig Dekor og Ansiktmaler.no skal fortsette å samarbeide slik at vi fortsatt kan tilby dere ett bredt og godt tilbud- og vi vil fortsatt ha de samme kjekke assistentene med oss.

I år er det også mange nye mål og ønsker for firmaet.

I fjor klarte jeg eksamen som CBA- (sertifisert ballong artist- YEAY) som var hovedmålet mitt da. I år blir det full fokus på bedriften og hva den kan tilby. Jeg gleder meg allerede og tar imot alle inspill og ønsker.

(Det kommer nok ett lite innlegg som forteller mer om eksamenen jeg tok etter hvert)

Jeg håper og tror at hjemmesiden også kan bli mer levende enn den forrige var, og at den skal kunne gi den informasjonen dere skulle trenge. Hvis ikke er jeg bare ett tastetrykk unna. Her må dere bare komme med innspill hva dere ønsker ut av siden.

Jeg gleder meg til å ta fatt på året som kommer med dens utfordringer og gleder, og ikke minst til å få lov å gjøre noens dag ekstra spesiell. Jeg har sett meg ut iallefall to seminaer dette året jeg ønsker å delta på, og der er det mye kjekt å hente for både meg og dere. (Tro meg!) ;)

Om ikke en presidents nyttårstale, så vil jeg med dette få ønske dere ett riktig godt nyttår, velkommen til ny hjemmeside, "nytt" firma, og en hau med nye muligheter til å spre glede og bli gledet sammen med mennesker rundt oss. Både med og uten ballonger.

Så "to be continued" sier jeg bare, og vil du værra med så heng på... ;)

Beste hilsener fra

Ellinor

bottom of page