top of page

HVEM ER VI?

Ballongbukett ballongsøyle Eventyrlig Dekor Stavanger Sandnes Rogaland

Har du noen spørsmål eller ønsker

- ta kontakt da vell

Navn *

E-post *

Telefon

Adresse

Emne

Beskjed

Supert! Meldingen er mottatt.

Eventyrlig dekor AS er ett lite firma som ble startet i 2015 av Ellinor Topland og Laila Bacher Byberg fra Ansiktsmaler.no.

Firmaet eies nå av Ellinor Topland, men Eventyrlig Dekor og Ansiktsmaler.no er fortsatt nære samarbeidspartnere som kan gi deg ett godt bredt tilbud.

Eventyrlig Dekor holder til i Sandnes i Rogaland og har kontor på Lura.

Finn adresse og kart  her

Vi leverer ballongdekor til privatpersoner og bedrifter i store deler av Rogaland.

Vi har også gode kontakter i Bergen og på østlandet, så bare ta kontakt dersom du trenger noe flott og fargerikt i disse områdene også.

 

​Vi kan delta i alle deler av planleggingsfasene for ditt arrangement- lite eller stort. Og garanterer service og kvalitetsprodukter.

Med kurser fra både inn og utlandet ønsker vi å kunne levere kvalitet, gi det lille ekstra. For oss er kompetanse utrolig viktig, og vil alltid lære mer for å bli enda bedre!

 «Hva gjør dere egentlig på slike seminarer» får vi ofte spørsmål om, og tror muligens bilder sier mer enn ord. 😉 Så ta en kikk og se hva vi gjør i bloggen vår.

Ballonger er mer enn bare fest og morro da ballongdekorasjon er en seriøs bransje. Internasjonalt har de flere konkurranser og priser innenfor dette. Der er også eksamen innen faget.

Denne eksamen har vi jobbet mot i over ett år, og høsten 2016 bestod Ellinor med glans og har nå tittelen CBA. (Certified Balloon Artist- Sertifisert Ballong Artist)

Ballonger som hovedfelt er kanskje noe litt utenom A4 yrket, men FOR en kjekk jobb. Det er ett yrke som gir mye og er basert på glede.​

Hos oss er nesten hver dag en fest, for hva er vell en fest uten ballonger? 😉

Ta gjerne en kikk på facebooksiden vår, og følg oss der.

bottom of page